Blog

Pripravite si svojo ozimnico s pasirkami Reber

Pripravite si svojo ozimnico s pasirkami Reber 4

ALI SADJE IN ZELENJAVO ŠE VEDNO PASIRATE ROČNO?

Čeprav smo v tehnološko zelo napredni dobi pa se še vedno najdejo taki, ki so še do nedavnega veliko stvari počeli ročno brez uporabe kakršnih koli gospodinjskih pripomočkov in aparatov. Med drugim tudi pasirali vse dokler niso spoznali Trgovine Clair in naših praktičnih, hitrih in učinkovitih pasirk.

Tako nam je pred kratkim povedala naša nadvse zadovoljna in navdušena stranka. Ob uporabi električne pasirke Reber je občutek, da bo pasiranje trajalo večno oziroma občutek »neverending storyja«, ki se je porajal ob ročnem pasiranju 50 kg paradižnikov hitro minil, je še dodala stranka.

Če vas zgodba še vedno ni prepričala zakaj bi potrebovali pasirko, za kaj vse je uporabna in kako funkcionira, si preberite naš blog. V njem vam pojasnimo:

  • odlične razloge za nakup pasirke,
  • kako pasirati,
  • večnamenska uporabnost električnih pasirk Reber,
  • in podarimo še kakšen praktičen in uporaben nasvet o pasiranju

Kako pasiramo?

Če želite vaše paradižnike spremeniti v zares fini in gladki pire, da dobite konsistenco kakršno potrebujete potem vam priporočamo uporabo pasirke Reber.  Slednja vam bo ločila semena in kožo in kot napisano, ostala bo le najboljša in najfinejša pire omaka.

Končni rezultat bo gosta in okusna paradižnikova omaka brez semen ali lupine.

Uporabite lahko tako surove kot kuhane paradižnike, le da kuhane pred pasiranjem ohladimo. Vedno pa je priporočljivo, da se paradižnik tako kuhan kot surov pred pasiranjem odcedi.

V primeru, da uporabljate ročno pasirko je pomembno, da aparat za pasiranje najprej dobro fiksirate s spono na podlago. Potem namestite in privijte nasipnico, zbiralni pladenj in filtrski stožec ter pričnite s pasiranjem.

Filtrski stožec z velikostjo lukenj 1,5 je del osnovne ponudbe ročne pasirke Reber. Če pa želite različno gostoto omake in optimalni izkoristek sadja in zelenjave lahko z dokupom večjega filtrskega stožca (1,1 in 2,5) le tega zamenjate.

Na koncu pasiranja razstavite stroj in ga operite z vodo in blagim detergentom vendar ne z agresivnimi čistilnimi sredstvi.

Torej s pasirkami tako ročnimi kot električnimi prihranimo na našem dragocenem času porabljenem za pripravo svežih dobrot ali dobrot za ozimnico. Seveda je to v času dragocenega gospodarjenja s časom izrednega pomena.

Pripravite si svojo ozimnico s pasirkami Reber 2

Zakaj kupiti pasirko?

Naj gre za ročno ali električno pasirko, ena ali druga vam bo ure dela spremenila v minute, električna celo le v nekaj minut.

Tako je odgovor na dlani; saj pasirke opravijo delo namesto vas. Vi pa s tem ne samo da prihranite na času temveč tudi na umazaniji tako vaše kuhinje kot rok.

Pasirke za paradižnik in sadje Reber ročne ali električne, oboje se bodo izkazale kot dragocen pripomoček v vaši kuhinji.

Ročne pasirke Reber so primerne za manjšo količino pasiranja in tako priporočljive za domačo uporabo. V spletni trgovini so na voljo v dveh velikostih: 3 in 5.

Za vse, ki pripravljate paradižnikovo omako in ostale pasirane dobrote iz sadja in zelenjave v večjih količinah ali že napol profesionalno, vam priporočamo električno pasirko Reber. Slednja vam lahko spasira tudi do neverjetnih 350 kg sadja ali zelenjave na uro.

Pomembno, a pogosto spregledano je, da aparati za pasiranje še zdaleč niso primerni samo za paradižnike, z njimi lahko na enak način spasirate večino sadja in ostalo zelenjavo. Tako si lahko doma sami pripravite okusne in zdrave marmelade, kašice,…..brez umetnih dodatkov, aditivov, konzervansov,….

Večnamenska uporabnost električnih pasirk Reber

Nakup električnega aparata za pasiranje Reber vam omogoča dvojne namene – to pomeni pasiranje in mletje mesa kar je zares dober občutek.

Aparat je zasnovan tako, da je možno menjati prednje nastavke in tako recimo pozimi dokupite samo nastavek za mletje mesa. S tem se vaša električna pasirka spremeni v električno mesoreznico za mletje mesa. In večnamenska uporabnost električne pasirke Reber bo dejansko upravičila vaš nakup.

Pripravite si svojo ozimnico s pasirkami Reber 3

Enostavnost uporabe in večni pripomoček

Enostavnost uporabe in čiščenja tako ročnih kot električnih pasirk sta med glavnimi razlogi zakaj so pasirke priljubljene med uporabniki.

Praksa in izkušnje so pokazale, da je električna pasirka Reber tudi zelo trpežen in dobro izdelan aparat s katerim boste izjemno zadovoljni. Obenem pa boste prihranili na času in z nakupom pridobili skoraj trajnostni oziroma dolgoročno uporabni izdelek.

Izkoristite kar največ iz zrelega sadja in zelenjave, pripravite okusne kaše, marmelade in omake in naj vam pri tem pomagajo in delo olajšajo pasirke priznanega proizvajalca Reber. Slednji z nenehno skrbjo razvoja svojih izdelkov skrbi za varnostne, praktične in kvalitetne izdelke.

Če si želite olajšati delo, zmanjšati umazanijo v kuhinji in prihraniti na času ne odlašajte in nabavite  pasirko v naši spletni trgovini Agro Clair še danes.

Pripravite si svojo ozimnico s pasirkami Reber 1