Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov po dostavi paketa oziroma v fizični obliki po prevzemu paketa.

Na voljo so vam naslednji načini plačila

Plačilo ob povzetju

Gotovina

Če kupec želi plačati ob prevzemu na dom ob dostavi Pošte Slovenije ali DPD mora pripraviti gotovino. Zato mora biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotnen.

Kupec v tem primeru plača še 1,00 eur manipulativnih stroškov prevzema blaga.

Plačilo prek spleta

Kreditne ali debetne kartice Visa in Mastercard

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

PayPal

Plačilo kupec opravi prek spletnega plačilnega vmesnika PayPal (preusmeritev na varno plačilo). Po prejetju plačila na ponudnikov TRR začne teči dogovorjeni rok za dobavo.

Predračun (TRR)

Z nakazilom na račun podjetja Signal trgovsko podjetje, d. o. o., Zbilje 4H, 1215 Medvode po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov.Če plačila ne izvedete v roku 7 dni od dneva naročila, bo vaše naročilo samodejno preklicano. Šteje se, da je naročilo potrjeno in pričnejo teči roki za izpolnitev v trenutku, ko je plačilo izvedeno. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Signal trgovsko podjetje, d. o. o.