Swibo nož za izkoščanje s prožnim rezilom. Prožno rezilo se lažje upogne in pomaga pri občutljivih opravilih, kot je izkoščanje rib ali piščanca.
Polprožna in prožna rezila potrebujejo nekoliko več pozornosti v smislu vzdrževanja, da ohranijo dober in oster rezalni rob, če se uporabljajo za težja opravila rezanja, in so lahko za neizkušene roke bolj nevarna, saj se polprožno in prožno rezilo z upogibanjem tako premika v več smeri.
Swibo nož za izkoščanje s prožnim rezilom – lastnosti :
- Ozko ukrivljeno prožno rezilo
- Na voljo dolžina rezila: 13 / 16 cm
- Odkoščanje in filetiranje
- Profesionalna mesarska kakovost
- Fibrox ročaj
- Primerno za pranje v pomivalnem stroju
- Poreklo: Švica
- Garancija: doživljenska
Swibo, pionir in ikona profesionalnih mesarskih in kuharskih nožev.
Profesionalni nož za kuharje, mesnice ali samo ljudi, ki želijo profesionalne rezultate v svoji kuhinji.