Swibo nož za izkoščanje s polprožnim rezilom je dober za obrezovanje kosti in maščobe. To polprožno rezilo se je izkazalo kot dobro za rezanje in razrezovanje, pa tudi za obrezovanje. Torej ustreza vsem potrebam v mesarstvu.
Polprožno rezilo je nekoliko bolj togo kot prožno rezilo in bolj primereno za težja opravila rezanja, kot so delo z govedino, svinjino in večino divjačine.
Polprožna in prožna rezila potrebujejo nekoliko več pozornosti v smislu vzdrževanja, da ohranijo dober in oster rezalni rob, če se uporabljajo za težja opravila rezanja, in so lahko za neizkušene roke bolj nevarna, saj se polprožno in prožno rezilo z upogibanjem tako premika v več smeri.
Swibo nož za izkoščanje s polprožnim rezilom – lastnosti:
- Ozko ukrivljeno polprožno rezilo
- Na voljo dolžina rezila: 13 cm/ 16 cm
- Odkoščanje, rezanje, filetiranje
- Profesionalna mesarska kakovost
- Fibrox ročaj
- Primerno za pranje v pomivalnem stroju
- Poreklo: Švica
- Garancija: doživljenska
Swibo, pionir in ikona profesionalnih mesarskih in kuharskih nožev.
Profesionalni nož za kuharje, mesnice ali samo ljudi, ki želijo profesionalne rezultate v svoji kuhinji.