Trgovina
List za žago za kosti – OS
 Rezervni list za ročno žago za kosti – OS, izdelan iz INOX materiala. Na voljo so različne dolžine listov.
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
List za ročno žago za kosti
 Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Žaga za kosti
 Žaga za kosti ima PVC ergonomičen ročaj, napenjalec žaginega lista in je izdelan iz nerjavečega jekla. Na voljo so različne
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
List za tračno žago za kosti
 Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Električna žaga za kosti
 Električna žaga za kosti in meso je primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Je eden izmed pripomočkov, ki ga
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Kolagenska folija Fabios, rola 50 m
Ovitek za salame
 Ovitek za salame  FASER BAK je primeren za prekajene surove salame, poparjene in kuhane klobase, kuhane in surove sušene proizvode
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Ovitek za tlačenko
 Ovitek za izdelavo tlačenke. Material je 5 slojni poliamid, ki se lahko  polni ročno ali strojno. Ovitek je primeren za
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Ovitek za suhomesnate izdelke, kolut 50 m
 Ovitek za salame in suhomesnate proizvode. Navodilo za uporabo: ovitek pred uporabo namakajte v 20% raztopini mlačne slane vode cca.15
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Ovitek Fabios za salame
 Kolagenski ovitek Fabios za salame. Rezan je na 50 cm dolžine, različne kalibracije (40-60). Skladiščenje: v suhem in temnem prostoru
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Sofos 4X
 Vezivo za salame in klobase Sofos 4X. Sredstvo, mešanica fosfatov za vezanje vode v klobasah in salamah. Doziranje: do 4
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Salamurin
 Salamurin se  uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje. Uporaba: Meso dobro pomešamo
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Mesarska sol 1kg
Zapik za krvavice
Zapik za klobase
Zapik za pečenice
Zapik za domačo salamo
 Zapik za salame se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Vrvica BER 100 ali 200 g
 Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Vrvica AF/6
 Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Elastična mrežica “nogavica”
 Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka