Ovitek za salame

od :11,50 
Ovitek za salame  FASER BAK je primeren za prekajene surove salame, poparjene in kuhane klobase, kuhane in surove sušene proizvode
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek za tlačenko

od :5,90 
Ovitek za izdelavo tlačenke. Material je 5 slojni poliamid, ki se lahko  polni ročno ali strojno. Ovitek je primeren za
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek za suhomesnate izdelke

od :9,27 
Ovitek za salame in suhomesnate proizvode. Navodilo za uporabo: ovitek pred uporabo namakajte v 20% raztopini mlačne slane vode cca.15
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek Fabios za salame

od :5,50 
Kolagenski ovitek Fabios za salame. Rezan je na 50 cm dolžine, različne kalibracije (40-60). Skladiščenje: v suhem in temnem prostoru
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Sofos 4X

od :2,20 
Vezivo za salame in klobase Sofos 4X. Sredstvo, mešanica fosfatov za vezanje vode v klobasah in salamah. Doziranje: do 4
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Salamurin

od :2,50 
Salamurin se  uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje. Uporaba: Meso dobro pomešamo
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Mesarska sol 1kg

1,05 
Mesarska sol za razsoljevanje mesa in vseh vrst klobas. Sol za mesarje se v gospodinjstvu uporablja za izdelavo vseh vrst

Zapik za krvavice

2,50 
Zmleti masi (kuhane svinjske glave, drobovina, riž, ješprenj,…) se doda pražena čebula s črevno mastjo, predpisana količina Zapika za krvavice

Zapik za klobase

2,08 
Zapik za klobase se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do

Zapik za pečenice

1,57 
Predpisano količino Zapika za pečenice se predhodno raztopi v hladni vodi (cca. 1 dcl na kg mletega mesa) in doda

Zapik za domačo salamo

od :2,10 
Zapik za salame se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Motvoz iz lanenih vlaken

4,25 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 1,2/3-125m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Lanena vrvica

3,00 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 040/3 – 40m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Motvoz lanen

3,20 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 040/2 – 60 m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Vrvica BER

od :2,40 
Klobasna preja, 3,5 / 3-slojna. Uporaba v  mesnopredelovalni industriji.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Vrvica AF/6

od :1,28 
Klobasna preja, 3,5 / 3-slojna. Dolžina cca. 25m. Uporaba v  mesnopredelovalni industriji.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Elastična mrežica

od :39,00 
Elastična mrežica –  nogavica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa. Sila in prepustna struktura vodita
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Mrežica za vratovino

3,15 
Elastična bela mrežica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa. Mrežica  omogoča enostavno lupljenje mesa zaradi

Mrežica za manjše kose mesa

3,95 
Elastična rdeče/bela mrežica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa.  Mrežica bo  omogočala, da vaša mesnina

Mrežica za mesnine – močnejša

18,30 
Močnejša in elastična  mrežica za zavijanje vseh vrst mesnin, kot so budjola,  vratovina, svinjski vrat ali manjši kosi mesa. Mesnine,

Mrežica za budjole

od :9,65 
Elastična bela mrežica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa. Mrežica  omogoča enostavno lupljenje mesa zaradi
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Rdeče/bela mrežica za svinjski vrat

od :10,60 
Elastična rdeče/bela mrežica je primerna za  svinjski vrat, budjole,  vratovino  ali manjše kose mesa. Mesnine, ki jih ovijemo v mrežice
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Goveja čreva

od :5,95 
Goveja čreva za krvavice in domače klobase. Čreva, dolžine 16m so  vakuumsko pakirana. Konzervirana so s kuhinjsko soljo in jih
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Čreva – svinjski ritnik

7,00 
Čreva  – svinjski ritnik so polizdelek, vakuumsko pakirana. Svinjska čreva so konzervirana s kuhinjsko soljo. Pred uporabo jih je potrebno