Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.
Salamurin
od :2,50 €
Cena vključuje DDV.
Šifra: Ni na voljo Kategorije: Čreva, ovitki, mrežice, vrvice ter začimbe, Predelava mesa, Začimbe
Opis
Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje.
Uporaba: Meso dobro pomešamo z mešanico Salamurin in začimb ter nato postavimo v hladen prostor do temperature + 8 °C.
Razsoljevanje zmletega mesa za izdelavo klobas traja največ 24 ur.
Meso in slanino za prekajevanje razsoljujemo od 7 do 21 dni, odvisno od velikosti kosov mesa.
Doziranje: od 200 g do 300 g na 10 kg mase
Rok uporabe: 12 mesecev
Dodatne podrobnosti
Teža | Ni na voljo |
---|
Pošiljanje in dostava
Podobni izdelki
Klavni lijak za perutnino
67,10 €
Klavni lijak za perutnino PVC
7,98 €
Komora za prekajevanje mesa Cold
355,00 €
Nastavek za električno mesoreznico 5 Reber
101,00 €
Nož za lupljenje in obrezovanje Victorinox, nenazobčan
od :3,90 €
Swibo noži so danes znana profesionalna linija nožev, ki jih proizvaja švicarsko podjetje Victorinox. Značilni rumeni ročaji so izdelani iz
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Priganjač živine Magic Shock 150
89,00 €
Sekira za meso
od :23,00 €
Sekira za meso ali mesarica je uporabna za sekanje kosti in razkosavanje mesa. Ima rezilo iz nerjavečega jekla, ki je
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka