Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.
Izdelek “Nastavek za električno mesoreznico 32 Reber” je dodan v košarico. Prikaži košarico
Salamurin
od :2,50 €
Cena vključuje DDV.
Šifra: Ni na voljo Kategorije: Čreva, ovitki, mrežice, vrvice ter začimbe, Predelava mesa, Začimbe
Opis
Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje.
Uporaba: Meso dobro pomešamo z mešanico Salamurin in začimb ter nato postavimo v hladen prostor do temperature + 8 °C.
Razsoljevanje zmletega mesa za izdelavo klobas traja največ 24 ur.
Meso in slanino za prekajevanje razsoljujemo od 7 do 21 dni, odvisno od velikosti kosov mesa.
Doziranje: od 200 g do 300 g na 10 kg mase
Rok uporabe: 12 mesecev
Dodatne podrobnosti
Teža | Ni na voljo |
---|
Pošiljanje in dostava
Podobni izdelki
Komora za prekajevanje mesa Cold
355,00 €
Nastavek za električno mesoreznico 22 Reber
185,00 €
Nastavek za kratko električno mesoreznico Reber N12
425,00 €
Nož za lupljenje in obrezovanje Victorinox, nenazobčan
od :3,90 €
Swibo noži so danes znana profesionalna linija nožev, ki jih proizvaja švicarsko podjetje Victorinox. Značilni rumeni ročaji so izdelani iz
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ohišje električne mesoreznice 12 Reber
58,00 €
Ohišje za kratko električno mesoreznico 22 Reber
97,00 €
Viseča digitalna tehtnica KAMER -150 kg
39,00 €