Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.
Salamurin
od :2,50 €
Cena vključuje DDV.
Šifra: Ni na voljo Kategorije: Čreva, ovitki, mrežice, vrvice ter začimbe, Predelava mesa, Začimbe
Opis
Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje.
Uporaba: Meso dobro pomešamo z mešanico Salamurin in začimb ter nato postavimo v hladen prostor do temperature + 8 °C.
Razsoljevanje zmletega mesa za izdelavo klobas traja največ 24 ur.
Meso in slanino za prekajevanje razsoljujemo od 7 do 21 dni, odvisno od velikosti kosov mesa.
Doziranje: od 200 g do 300 g na 10 kg mase
Rok uporabe: 12 mesecev
Dodatne podrobnosti
Teža | Ni na voljo |
---|
Pošiljanje in dostava
Podobni izdelki
Nastavek za električno mesoreznico 22 Reber
185,00 €
Nož za mesoreznico 5
5,20 €
Ohišje električne mesoreznice 12 Reber
58,00 €
Predpasniki
od :9,64 €
Predpasnik je izdelan iz neškodljivih materialov in nudi zaščito pred mokroto in vlago. Je preprost za čiščenje, madeži se odstranijo
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Viseča žerjavna digitalna tehtnica -1000kg/2000kg
od :242,78 €
Viseča žerjavna digitalna tehtnica -1000kg/2000kg v dveh različicah – 1000 ali 2000 kg. Tehtnica je robustna, natančna in zelo zanesljiva.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Podaljšek za priganjač Magic Shock
25,00 €