Salamurin
od :2,50 €
Cena vključuje DDV.
   Šifra:   -   Kategorije: Čreva, ovitki, mrežice, vrvice ter začimbe, Predelava mesa, Začimbe
  Opis 
 Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje.
Uporaba: Meso dobro pomešamo z mešanico Salamurin in začimb ter nato postavimo v hladen prostor do temperature + 8 °C.
Razsoljevanje zmletega mesa za izdelavo klobas traja največ 24 ur.
Meso in slanino za prekajevanje razsoljujemo od 7 do 21 dni, odvisno od velikosti kosov mesa.
Doziranje: od 200 g do 300 g na 10 kg mase
 Rok uporabe: 12 mesecev
  Dodatne podrobnosti 
 | Teža | - | 
|---|
  Pošiljanje in dostava 
 Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.
Podobni izdelki
Klavni lijak za perutnino do 3 kg
 57,00 €
Nastavek za električno mesoreznico 12 Reber
 130,00 €
Ohišje električne mesoreznice 12 Reber
 58,00 €
Sekira za meso
 od :23,00 €
 Sekira za meso ali mesarica je uporabna za sekanje kosti in razkosavanje mesa. Ima rezilo iz nerjavečega jekla, ki je
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Viseča žerjavna digitalna tehtnica -1000kg/2000kg
206,36 € – 258,21 €Cenovni razpon: od 206,36 € do 258,21 €
 Viseča žerjavna digitalna tehtnica -1000kg/2000kg v dveh različicah – 1000 ali 2000 kg. Tehtnica je robustna, natančna in zelo zanesljiva.
  Izberite možnosti  Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka 
Viseča žerjavna tehtnica – 300 kg OCS-L
Podaljšek za priganjač Magic Shock
 25,00 €

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 