Salamurin
od :2,50 €
Cena vključuje DDV.
Šifra: - Kategorije: Čreva, ovitki, mrežice, vrvice ter začimbe, Predelava mesa, Začimbe
Opis
Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje.
Uporaba: Meso dobro pomešamo z mešanico Salamurin in začimb ter nato postavimo v hladen prostor do temperature + 8 °C.
Razsoljevanje zmletega mesa za izdelavo klobas traja največ 24 ur.
Meso in slanino za prekajevanje razsoljujemo od 7 do 21 dni, odvisno od velikosti kosov mesa.
Doziranje: od 200 g do 300 g na 10 kg mase
Rok uporabe: 12 mesecev
Dodatne podrobnosti
| Teža | - |
|---|
Pošiljanje in dostava
Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.
Podobni izdelki
Klavni lijak za perutnino do 3 kg
57,00 €
Klavni lijak za perutnino PVC
7,98 €
Naboj za pištolo za omamljanje živali
41,50 €
Nastavek za električno mesoreznico 22 Reber
185,00 €
Nož za lupljenje in obrezovanje Victorinox, 8 cm, oranžen
3,90 €
Ohišje električne mesoreznice 22 Reber
95,00 €
Priganjač živine Magic Shock 150
89,00 €
Swibo univerzalni delikatesni nož
39,50 €
